Previous month:
april 2009
Next month:
juni 2009

8 jaar

Stijn 8 jaar 004

Er is een jarig hoera hoera..... Dat kan je wel zien dat is STIJN !!

Stijn 8 jaar 009

Stijn 8 jaar 013
Stijn 8 jaar 011 Stijn 8 jaar 016

Stijn 8 jaar 018  

Stijn vond enkele dagen geleden een klavertje vier in onze tuin, ik kocht een mini kadertje zodat hij het altijd goed kan bewaren en het hem veel geluk mag brengen.

Stijn is een echte vogelliefhebber ( tis niet te doen, hij loopt bijna constant met zijn hoofd naar de lucht gericht;-) Daarom maakte ik hem een vilten schilderij met allemaal verschillende vogels.
Lander kocht stijns favoriete kaarten (pokemon) en Linde had "edelstenen" gevonden.

Wij gaan hier nog gezellig feesten en taart eten strakjes.Droomhuis

Ons nieuw huis 002kopie

Het was nogal erg stilletjes hier de laatse week op mijn blog en dat had allemaal te maken met het nieuwe huis dat wij deze week kochten.

Ons nieuw huis 004

Het is allemaal ontzettend snel gegaan, sneller dan wij ooit zouden kunnen dromen. Het is alsof iemand daarboven bij de engeltjes een handje heeft meegeholpen.

Ons nieuw huis 007

Het is een halfopen bebouwing met een grote tuin in een doodlopend straatje en aan één kant hebben we het voeltbalveld als buren dat grenst aan een natuurpark. ( van een droomlocatie gesproken )

Ons nieuw huis 006

Ons nieuw huis 008

Ons nieuw huis 011

Zelf de kippen krijgen een heel nieuw huisje, de jongens gingen dit even testen of de kippen zich er wel thuis zouden voelen....

Ons nieuw huis 012

tooook tok tok, ( wat wil zeggen dat het goedgekeurd is)

Voor we in het nieuwe huis gaan wonen is er nog wat werk te doen..... mijn ventje staat dan ook al te popelen om in gang te schieten. In augustus zouden we willen verhuizen.
We kunnen alvast beginnen plannen en dromen hoe we alles zullen inrichten EN beginnen opruimen !! want zo'n heel huis verhuizen dat zal nog wat geven......;-)


*************************************************************************************************************************
Heel erg dank voor al jullie warme reacties. Stuk voor stuk zijn ze een grote steun voor me. Van harte DANK JE WEL.
*************************************************************************************************************************
Blijven genieten van de mooie dingen, dat zou mijn bompa nu zeggen en dat zijn we zeker van plan. Zo kon ik dit weekend genieten van een bezoekje aan de rommelmarkt.

Ditendat 006

en viel mijn oog op dit pronkstuk....

Ditendat 007

al enig idee wat het is.....

Ditendat 009

het is dus zoiets waar je breiwol mee kan opspannen om er dan een bolletje van te rollen. De officiele vlaamse naam weet ik niet, ik weet wel dat ik het al veel ben tegengekomen op Engelstalige blogs en daar heet het een swift. 
En zeg nu , hoe groot is de kans dat ik dit op een rommelmarkt tegenkom?

En kunnen jullie deze nog?

Ditendat 011  

uit de "ouwe tijd"
ik herinner me nog dat ik ook zo'n tas had, (zonder letters) maar die slotjes met die reflecterende knopjes..... grappig om dit weer terug te vinden.

Ditendat 010
Santé Bompa

Pasen bompa wit 054

Laten we klinken op een mooi en gevuld leven, laten we klinken op jou.

Pasen bompa wit 075

Pasen bompa wit 014

Bompa is vorige dinsdag rustig ingeslapen.

Zijn leven op aarde is afgerond maar de liefde voor zijn vak (kappersvak) zal blijven verder stromen en dat draag ik mee op een heel bijzondere plek.
Sarah's Breiboek


Sarahs breiboek 013

Als kadootje voor mijn nichtje haar eerst communie maakte ik voor haar een persoonlijk breiboek.  Een verzameling van patroontjes die zeer makkelijk te breien zijn ( meestal enkel een vierkant) en waar zo dan allerlei diertjes uit kunnen ontstaan. Kippen, eendjes, poezen,... zelfs ballen en vingerpopjes. De meeste zijn bestaande patronen die ik opgezocht heb in mijn boeken of op internet waaronder dit konijntje.

Sarahs breiboek 007

Sarahs breiboek 009

Sarahs breiboek 008

De vingerpopjes zijn een eigen creatie en hiervan is een PDF in de maak, dus weldra te downloaden ;-)

beschikbaar in de zijkolom.

Ik maakte haar ook deze kleine breimascotte en schreef haar naam op de breinaalden.

Sarahs breiboek 016

Sarahs breiboek 014

Communiefeest sarah 001