Previous month:
juni 2009
Next month:
augustus 2009

eerste stappen

De eerste stappen in ons nieuwe leven, want zo voelt het wel.... alsof heel je leven door elkaar wordt gehaald maar toch ook gewoon verder gaat. Een leven zonder iemand die je zo lief hebt.... het voelt allemaal zo raar, elke stap die je zet kan zoveel teweegbrengen, de ene stap ben je verdrietig maar de volgende stap tovert dan weer een glimlach op je gezicht.  Heel intens.

Zo namen we afscheid op vrijdag 17 juli en zaterdag 18 juli hadden we een afspraak met de architect voor de eerste bespreking van onze plannen met het nieuwe huis.
Het leven loopt verder, en dat hebben we aan den lijve ondervonden, ik wist bijna niet waar te kruipen van pure emotie, moest ik nu blij zijn of verdrietig... ik was het allebei.

Hoewel mijn papa het huis nooit in het echt gezien heeft, hebben we duidelijk zijn zegen. Het is ongelooflijk hoeveel signalen we al mogen ontvangen hebben, gewoon om ons te zeggen: "schattekes, jullie huisje is goed en maak er jullie droomhuis van".  Zo mooi en zo tastbaar.  En hoewel hij niet meer achter de computer kan zitten om mijn blogje te lezen ( want dat was een dagelijks ritueel, elke dag even kijken of ik wat gepost had) weet ik dat hij nu ook meeleest langs een ander kanaal.

Echt stilstaan hebben we de laatste weken niet echt gedaan,  er staat nog een huis op ons te wachten ;-).
Vorig weekend kwamen mijn mama en broer ook een handje toesteken en hadden zij voor een heuse catering gezorgd met op het menu, een BBQ met bompa's overheerlijke sausjes en salades.
Onze eerste BBQ in ons nieuwe huis !!

Eerste bbq in nieuwe huis 008

Eerste bbq in nieuwe huis 028

Eerste bbq in nieuwe huis 035

Eerste bbq in nieuwe huis 039

Een warm moment omringd door mensen die we zo lief hebben.


Dankbaar

Papa 002

Zonder woorden maar zoveel gevoelens, gevoelens van dankbaarheid, gevoelens van liefde, gevoelens van respect, gevoelens van gemis......

Momenten met tranen, tranen van verdriet....

Weten dat het goed gaat met hem, weten dat hij verder leeft in een wereld van licht en liefde en dat het fluisteren van zijn naam voldoende is om hem bij ons te hebben.

Herinneringen aan de grappige en leuke momenten van onze "zotte bompa"..... 

Graag wil ik iedereen uit het diepst van mijn hart bedanken. Voor al jullie liefdevolle woorden. Ik heb niet de moed gehad om ieder van jullie persoonlijk te bedanken maar ik ben er echt heel dankbaar voor. Het waren stuk voor stuk brandende kaarsjes die mij licht en warmte schonken.  Ik voel me gedragen en dat voelt goed.

DANK JULLIE WEL.


Stil

Het zal gedurende dagen ( weken) erg stilletjes zijn hier op mijn blog

Gisteren is mijn papa opgenomen in erg kritieke toestand en kregen we te horen dat hij niet lang meer te leven heeft.
We gaan er nu voor zorgen dat hij de meest liefdevolle en comfortvolle laatste momenten krijgt.