Previous month:
juni 2010
Next month:
augustus 2010

La France :: fotoimpressie :: 2 ::

Frankrijk barjac 2010 062

Ze schreven elk een franse brief en deden deze op de flessenpost

Frankrijk barjac 2010 073 

Frankrijk barjac 2010 277 

Moedige Linde !

Frankrijk barjac 2010 287

Wat zou er achter die rotsopening zitten... toch maar effie piepen...

Frankrijk barjac 2010 289

Woow maar dit hadden we toch niet verwacht !

Frankrijk barjac 2010 221 

De familie die de mini camping uitbaten zijn afkomstig van Gent, een stukje belgie in Frankrijk, met heerlijke restaurantdagen. MMmmm

Frankrijk barjac 2010 303 

Wij beklommen bergen en boven op de top vonden we een echte kristalgrot! Daar moesten we toch wel eentje kappen om mee naar huis te nemen.

Frankrijk barjac 2010 183 

Frankrijk barjac 2010 101 

Een kaarsje voor een veilige thuiskomst

  Frankrijk barjac 2010 323


Home sweet home

Kzou het beter in't frans zeggen, maar dat is niet zo uitgebreid als mijn engels, hoewel ik flink mijn best heb gedaan de laatste tien dagen. En u valt nu uit de lucht want u weet natuurlijk niet dat wij net terug zijn van een heerlijke kampeervakantie in Frankrijk.  allemaal mijn schuld hoor, ik poste hier trouwens vorige week nog een logje maar dat was allemaal dankzij de tijdmachine van typepad ;-) want toen zaten we al heerlijk te genieten van een frisse duik in de Céze.

De foto's zijn aan het uploaden ( zo'n 331) dat wordt een hele taak om daar enkele van te selecteren. Maar dat is een werkje voor één van de volgende dagen. Nu eerst nog verder uitpakken en genieten van het thuiskomen, want dat is toch heerlijk zo thuiskomen.

Tot snel.


een "poppy" pop met elfenvleugels

Enkele weken geleden kreeg ik wel een heel bijzondere poppenvraag. (daar hou ik stiekem ook wel van want dan is het een uitdaging).

De vraag:

lijsjespop

turkooise jurk

klaproos ( poppy) want het meisje heet Perla Poppy

afneembare elfenvleugels.

Het resultaat:

Perla poppy pop 005 

Perla poppy pop 003

De vleugels maakte ik in vilt, ik prikte ze eerst met de viltnaald in de juiste vleugelvorm en heb ze daarna genatvilt. Als bevestiging heb ik gewoon een cirkel gehaakt van lossen en in het midden van de vleugel bevestigd zodat je aan weerskanten twee lussen hebt. Zo kan je de vleugels makkelijk rond de armen hangen.

Perla poppy pop 002

De klaproos komt uit het bekende boekje 100 bloemen om te breien en te haken.

Ik ben erg tevreden met het resultaat en ik hoop Perla Poppy ook.


wat even op zich liet wachten...

Er was blijkbaar nog een kadootje onderweg voor me. Maandag kwam het aan bij mijn mama thuis. Toen kreeg ik een leuk telefoontje van haar om te zeggen dat mijn kadoo was aangekomen en dat ze er alvast een foto van had getrokken en doorgestuurd...

Test 

Plezant is wa anders zene! Voor donderdag was er geen kans om tot bij haar te geraken ( ze woont nu eenmaal niet achter de hoek) en moest ik dus vier dagen afzien wachten. 

Kado 

Kado2

Kado3

Rarara.... en nu is het mijn beurt om de flauwe plezant uit te hangen ( zo moeder, zo dochter ;-) en jullie lekker in spanning te laten!

Oké goed één tipje dan...

Kado5

Een zwoele zomernacht gewenst.