Previous month:
oktober 2010
Next month:
december 2010

Blog ritme

Sinttafel 002

Het wordt weer tijd voor het normale blogritme. Het zal wel weer effie zoeken zijn voor me want ik was het voirge ritme al helemaal gewoon, maar het voelt wel goed om weer even stil te kunnen staan bij die momentjes van de dag die ik een mooi plekje wil geven. Zo maakten we gisteren de seizoentafel helemaal klaar voor de grote aftelling en zag ik nog 3 verwachtingsvolle gezichtjes toen ze gisterenavond hun schoen al eens gingen zetten.

Het voelt heerlijk om weer terug te zijn ;-)


Vanaf nu te verkrijgen

Teacup 027

Klik op de foto's voor een pop up versie

  Teacup 029

Teacup 040

U bent uiteraard benieuwd welke projecten er allemaal in het boek staan. Ik geef jullie met plezier een kleine rondleiding.

Teacup 028

Teacup 030

Teacup 031

Teacup 032

Teacup 033

Teacup 034

Teacup 035

Teacup 036

Teacup 037

Teacup 039

Teacup 038

En zo gaat het maar door en door in totaal 19 projecten met meer dan 20 patronen voor de prijs van 20 euro.(excl verzendkosten)

U kan uw exemplaar bestellen via teacup [at] live [dot] be

 

 


Teacup BOEK Van Hand tot Hand

Teacup 020

Namens de Teacup presenteer ik jullie:

Teacup 021

Ons eerste boekje VAN HAND TOT HAND ~ speelgoed ~

Het begon september 2009 met een briefje op het prikbord van de school. Een warme uitnodiging voor een gezellig samenzijn bij een kopje thee op dinsdagochtend. En met enkele mama's kwamen er regelmatig samen om handwerk te doen, te praten en gewoon , om samen te zijn.  Nu ruim een jaar later zijn er mooie zaken gegroeid. Er kwamen enkele mama's bij en ook enkele baby's. Naast de theepot staat ondertussen ook een koffiepot. Het is een plek geworden waar we ons kunnen opladen als mama en vrouw. En we smeden plannen.  Doordat er veel plezier wordt beleefd aan het maken van speelgoed voor onze kinderen ontstond het idee om dit met anderen te delen. Met dit boekje zijn we tot een andere manier van uitwisselen gekomen. We hopen dat je er evenveel plezier aan beleeft als wij en ... laat het gaan van hand tot hand!

Zoals je kan lezen gaat het boekje over speelgoed, speelgoed dat je zelf kan maken voor je kinderen, kleinkinderen, neven of nichtjes, buurkinderen, vriendjes,.....

Het boekje bevat 19 projecten met voor ieder wat wils voor de handwerk freeken maar ook voor de net beginnende en zoekende creativeling, zelfs de kinderen zelf kunnen er projecten uit maken.

Met een hart vol liefde en een paar handen kan je mooie dingen verwezelijken, het enige wat je dan nog nodig hebt, is het boekje ;-)

Vanaf maandag 22 november is het boekje online te verkrijgen via mijn blog. U krijgt morgen alle verdere gegevens met nog wat extra foto's van de inhoud.

Tot morgen.

 

 

 

 


Zijn jullie er klaar voor...

Teacup 004

Ik wist het wel dat er nog meer achter hun pc zaten te wiebelen van nieuwsgierigheid. Ik ga jullie niet langer kwellen en jullie alvast een tip van de sluier oplichten.

Teacup 005

 

Teacup 009


   Teacup 001

Teacup 014

Dat zijn de puzzelstukjes, tja alles kan je nu ook niet verwachten hé ! Veel puzzelplezier en tot zondag op de beurs ;-)

 

 


waar zitten die vissers?

Wel wel, nu had ik toch gedacht dat jullie allemaal de oren van mijne kop zouden zagen en proberen uit te vissen wat dat project allemaal inhoud. Ik weet van mezelf dat ik ongelooflijk nieuwsgierig van aard ben en ik dacht wel dat meerdere mensen daar last van zouden hebben, of zijn jullie allemaal zo'n brave zieltjes die rustig zitten te wachten tot zondag. Daar trap ik niet in, dus kom maar op met dat gesmeek ;-)

 


Nog 7 dagen...

... en het grootse teacup project wordt onthuld. U kan alles live ontdekken op de herfst en geschenkenbeurs zondag 21 november van 10 tot 18u.  Noteer dus allen in uw agenda: zondag herfstbeurs, teacup stand bezoeken !

Ik ga tegen dan wat slaap in halen en me verheugen op jullie komst.

Voor al diegene die een zeeeer goed excuus hebben en toch niet kunnen komen, kunnen hier zondag  21 nov vanaf 18u terecht voor de grote online onthulling.

Teacup broche

en zo kan u ons zondag herkennen !!