Klein maar fijn
Beweging

Gezocht

 

11444_a

 

 

 

 

11445_a

Gezocht luidt de titel: ik ben namelijk op zoek naar deze twee boeken. Jammer genoet zijn ze niet meer leverbaar en bij de uitgeverij worden ze voorlopig niet meer herdrukt. Via tweedehandssites kan ik ze ook nergens vinden. Nu hoop ik stilletjes dat er ergens iemand is die deze boeken in haar kast heeft staan en ze aan mij wil doorverkopen, iemand die vindt dat het een miskoop is geweest of iemand die het breien en haken achter zich heeft gelaten en een nieuwe hobby heeft gevonden, ik weet die kans is klein maar je weet nooit, er bestaan rare mensen op de wereld ;-)

Ze zijn beide van de auteur Jan Eaton en uitgegeven bij Librero.

Oorspronkelijk zijn ze uitgegeven in het engels, 200 crochet blocks, 200 knitted blocks. Zou een optie kunnen zijn om ze in het engels aan te kopen. Enige nadeel, de haaktermen in het boek zijn UK termen en ik ben meer vertrouwd met de USA termen.

Maar voorlopig hou ik mijn vingers nog gekruist voor de nederlandstalige versie.

Ik ga alvast verder met klavertjes vier haken ( alle geluk kan ik gebruiken ;-) )

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

natuurlijk-rijk

Kijk eens op bibliotheek.be Als het daar tussen staat kan je het bij je eigen bib bestellen.

Allemaal Sterrekes

Ja, bij ons hebben ze die boeken in de bib (en het zijn meteen ook de enige boeken van dat thema). Maar 'lenen' en 'hebben', dat is toch hetzelfde niet, hé!

Charlotte

Dag Ilse,

Ik heb het boek met de haakpatronen in het nederlands, ik heb het gekocht in de Boekenvoordeel in Mortsel, het boek met de breipatronen hebben ze daar ook!
Die winkel is op de statielei in Mortsel!

sneksniltje

In de winkels van Boekenvoordeel zijn er inderdaad massa's uitgaven van Librero te verkrijgen, daar heb ik ook het '100 bloemen om te haken en te breien'-boek gekocht. Ga dus zeker eens daar kijken, heel veel kans dat je het daar vindt. En anders maak je misschien kans op een van de standen van Boekenfestijn ?
Succes met de zoektocht!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.