Previous month:
oktober 2011
Next month:
december 2011

Koning Winter

Laatst vroeg iemand me, hoe is het met je misselijkheid?  Misselijkheid ? vroeg ik ,welke misselijkheid?  ja ja je hoort het goed dat is verleden tijd en wat een heerlijk gevoel is dat. Er kan opnieuw creatieve energie stromen en dat voelt goed. Er waren enkele projecten die al veel te lang in de frigo stonden.

Twee daarvan zijn reeds afgewerkt en zijn ook al bij hun nieuwe eigenaars aangekomen. Maar eentje was wel erg bijzonder en verdient een verhaal hier op mijn blogje.

De school hield zijn jaarlijkse geschenkenbeurs dit weekend en wilde graag met een leuke PR actie naar voor komen. Ze vroegen me of ik een popje wilde maken wat dat kon gewonnen worden die dag.  Het idee kreeg vorm en het popje werd een Koning winter, volledig uit wol. 

Koning winter 003

Om hem te winnen moest je natuurlijk wel iets doen.... mensen konden voor een klein bedrag heel de dag door raden naar het juiste gewicht van het setje, wie het juiste gewicht raadde of er het dichtst bij zat werd de nieuwe eigenaar van Koning Winter.

Koning winter 001

En ik kan u zeggen... er werd stevig gegokt, familie en vrienden werden mee ingezet, maar er kan er maar één de winnaar zijn.

Koning winter 006

Het toeval wilde dat Koning winter gewonnen werd door één van de kleuterjufkes en zo komt het dat hij een mooi plekje zal krijgen in de kleuterklas. Ik ben er zeker van dat hij zich daar snel thuis zal voelen.

En nu even voor de fun, wat denken jullie? hoeveel weegt dit setje? 

Het totaalgewicht van dit setje is 109 gram.