Previous month:
april 2012
Next month:
juni 2012

Onze tuin

Tuin en bloemen 006

Hij begint er stilaan meer en meer op te lijken op mijn droomtuin. Gisteren ging ik de tuin in met snoeischaar voor een eerste zomers boeketje , de meeste (lente)struiken zijn nog niet groot genoeg om takken te snoeien en binnen te zetten maar nu bloeien er volop irissen, magrieten en nepeta, en daar wilde ik toch wel heel graag een boeketje van.

Tuin en bloemen 003

Tuin en bloemen 005

Vooral deze prachtige geel/paarse iris is mijn favoriet. Toen we het huis kochten drie jaar geleden stond de tuin op verschillende plekken vol. Toen we met de grote tuinwerken bezig waren hielden ze zich goed schuil enkel wat bladeren kwamen boven ieder jaar maar geen bloemen meer :-( tot nu !! Ze staan weer volop te pronken en eentje mag er in onze living pronken :-)

Tuin en bloemen 002

In onze voortuin is het nog altijd erg leeg... misschien toch een bordje plaatsen met " Ooievaar gevraagd "


Laten we het gewoon over iets anders hebben...

Over onze koolmeesjes bijvoorbeeld, het gepiep in onze brievenbus werd alsmaar luider en luider en daar werden wij wel erg nieuwsgierig naar, dus iemand buiten op wacht om te zien wanneer de kust veilig was ( mama/papa die net was uitgevlogen) en dan snel het deurtje open en foto maken.

het antwoord op al dat gepiep was ons snel duidelijk

Koolmeesjes 3

Er moeten waarschijnlijk nog meer eitjes zijn uitgekomen na die eerste foto want we tellen 8 bekjes ( hier op de foto zijn er 6 te zien.)

Isoleren 008

Mijn schatteke die zijn dagen vult met isoleren en isoleren én isoleren, zijn motto: al het werk wat nog voor de bevalling gedaan is, is gedaan en daar maakt hij dus nu wel echt gebruikt van. Gelukkig is het einde van het isoleren in zicht, tis maar een eenzaam en eentonig jobke zene zo. tis gewoon tijd dat diene baby komt. ( oeps we gingen het over iets anders hebben vandaag)

 
40 +

Ons hartediefje laat op zich wachten !!!

Wachten op 014

en we doen nochtans ons best....

Wachten op 013

Wachten op 012

Wachten op 007

zoentjes van de broers en (zotte) knuffels van de grote zus.... waar blijf je toch lieve schat?


Brievenbusnestje

In ons wiegje nog geen baby'tje maar in onze oude brievenbus aan de voordeur wel vijf hongerige koolmeesbaby'tjes !!

Koolmeesjes

Mama en papa vliegen aan en af met eten voor deze kroost, we horen de meesjes piepen tot in onze living.

 


39 weken

39 weken 002

De dagen worden hier afgeteld.

" Wanneer zou ons baby'tje nu geboren worden mama? Het kan elk moment hé mama? Mama bel je dan even naar mijn school als het begonnen is, en kom je me dan halen? Het mag van de juf !! "

De laatste dagen...... spannend ( tussendoor willen ze wel nog de opendeurdag meedoen dus zondagmiddag is geen optie, pas na vijf uur dan hé mama.