Previous month:
mei 2012
Next month:
juli 2012

35

Mama 35 002

Mama 35 005

Pralinekes, prachtige kleurrijke tekeningen, lippensnoepjes en een handgeschilderde theetas en een jaartje erbij. 

Een dag die begint met zingende kinderen en heerlijke zoete rozengeur, die kan alvast niet meer stuk, de rest van de dag ziet er ook fantastisch uit vooral straks die chocoladetaart, mmm ;-) deze avond vieren we op school nog het St.-Jansfeest en we sluiten gezellig af met vrienden. Een mooiere dag had ik me niet kunnen voorstellen.

Ik ga verder genieten, salut !

Misschien nog even een fotoke van de jarige en de ondertussen vier weken oude Saare !!

Mama 35 010


op het nippertje

Tijdens de eerste dagen/weken met Saartje zag ik ze al hangen, de vlierbloesems !! Hoera de vlierboesems zijn er, leve de siroop !! Maar het stopte bij die gedachte, er kwam geen actie. En dat kon ook niet want ik was helemaal bedolven onder mijn verliefdheid. 

Tot op een morgen, we liepen samen naar de bakker, het was een zonnige dag en wonder boven wonder was ik die ochtend erg wakker want tijdens het passeren van de vlierstruiken kon ik niet anders dan stoppen en de laatste bloeiende bloemschermen meenemen.  Thuisgekomen zocht ik snel alle benodigdheden bij elkaar en deed alles in een grote pot.  U kan het recept hier nog eens nalezen. 

De kracht en energie die toen in mij vrijkwam was niet te beschrijven, of misschien was het gewoon wel een gelukzalig gevoel. Joepie toch nog een lading verse siroop dit jaar.

  Vliersap

 

Nu nog effie de tijd vinden voor een etiketje ;-)

Jullie hebben nog foto's en tekst te goed van het geboortekaartje en suikerbonen natuurlijk. Maar nu eerst aan het werk voor een chocoladetaart want er is er één jarig morgen :-)

 


tot over onze oren verliefd...

Allereerst wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie talrijke lieve welkomstwoordjes voor Saare.  Ik leef hier nog altijd in de roze baby wolk een beetje afgezonderd van de buitenwereld, het gaat allemaal zo'n beetje aan me voorbij want ik ben tot over mijn oren verliefd op schattige mini teentjes en vingertjes, wakkere stralende oogjes en heerlijke babygeur.

Saartje eerste dagen 067

Saartje eerste dagen 063

Ons Saartje woog 3 kg.660 en meet 55 cm. Ze slaapt en drinkt goed en wordt graag geknuffeld :-) want ze is toch ooooh zo schattig.

Saartje eerste dagen 011

 

 

Saartje eerste dagen 020

Saartje eerste dagen 026

Saartje heeft haar komst perfect getimed, want één dagje later vierden we Stijn zijn elfde verjaardag !!