Previous month:
augustus 2012
Next month:
oktober 2012

Een fotoblik...

... op de voorbije weken.

OV 017

:: officiele inhuldiging van de slaapkamers ::

OV 026

Azijn appelsien 002

 :: goedkoop poetsmiddel maken, pers eerst wat appelsienen en drink het sap op, doe de schillen in een gtote bokaal en overgiet met azijn, laat een zestal weken trekken, doe alles door een zeef en vang het "poetsmiddel" op, te gebruiken in een spuitflesje. Deze tip komt van "De gulle aarde" een blog waar ik ook helemaal van in de ban ben.

Landal winterberg 015

 ::de dames ::

Lander 13 en bloeteboetenpad 008

 :: een jarige ::

Lander 13 en bloeteboetenpad 011

 :: de super blij wordt van een reuze bokaal augurken, heerlijk ::

Lander 13 en bloeteboetenpad 013

 :: verjaardagspicknick::

Lander 13 en bloeteboetenpad 095

 :: inbreken in ons eigen huis toen we onszelf hadden buitengesloten ::

Saare als roodkapje 006

 :: zeg roodkapje waar ga je heene ::

Vakanti 034

 :: waterpret ::

Zé Jan 001

 :: geboortegeschenk voor Zé Jan, origami gelukssterretjes ::

September saartje 001

 ::  ::wij gaan voor groen in de breedste zin van het woord ;-) ::

September saartje 048

:: Brood bakken ::

September saartje 066

 :: en snijden waar ik nog hard voor moet oefenen, zeker met een baby op de schoot ::

September saartje 015

:: tongoefeningen ::

September saartje 042

:: egels met poezenstreken ::


tweede poging, hier zijn we weer ;-)

Alweer een maand voorbij...  Ik val waarschijnlijk in herhaling maar god wat gaan die dagen snel voorbij.  Saare wordt volgende week alweer 4 maanden, help waar is mijn klein boeleke gebleven. Het is alsof ik ze zie groeien met de minuut.

Ondertussen is het hier alles behalve rustig geweest, dan kan u zich vast wel voorstellen.  De school is bijna drie weken bezig en ik dacht bij mezelf, ooh september gaat ons wel wat meer rust brengen, maar elke keer  trap ik daar in, (35 en nog steeds zo goedgelovig, hoe kan dat nu).  Enfin het goede nieuws is dat we allemaal boven slapen, joepie. De kinderen elk hun kamer en eigen kasten. Saartje bij ons op de kamer en ook wij een super grote ingemaakte kast.  Ik moet u niet vertellen dat wij ons de eerste dagen op hotel waande.

Ik was net de foto's van de voorbije weken op de computer aan het zetten, dat is ook zo'n werkje dat altijd achteruitgeschoven wordt.  Leuke foto's van leuke momenten, die ik nog graag met jullie wil delen, al zal het wel een samenvatting worden vrees is. 

De voorbije weken zat ik trouwens met mijn neus in de boeken ( eigenlijk is dat nog niet veel veranderd) We en dan spreek ik voor mezelf en mijn schatteke helemaal in de ban geraakt van permacultuur, het is op ons pad gekomen en we voelen allebei dat dit onze weg is, iets waar we al lang naar zochten maar niet echt onder woorden konden brengen. Op de eerste plaats zullen we dit toepassen voor onze moestuin maar het woord permacultuur gaat veel verder dan dat. Momenteel onder onze neus, GAIA's Garden a guide to home scale permaculture van Toby Hemenway

Gaia's Garden

Wat voelt het goed om dit van mijn checklistje te kunnen schrappen, "blogje schrijven"  het volgende puntje " blijven posten " wordt hopelijk ook snel gecheckt ;-)

Tot snel voor de foto samenvatting van de voorbije maand.