Previous month:
september 2012
Next month:
november 2012

Groeischeuten

Ze hebben der hier allemaal van, broeken die opeens veel te kort zijn, schoenen die knellen en tshirten die te kort zijn. Volgens mij is dat een complot, want ze doen het niet één voor één, nee allemaal tegelijk.  Deze mama kan bijna niet meer volgen.

Ik zie ze niet alleen in de lucht schieten, ze maken ook grote stappen ! Vooral Lander, die sinds september gestart is in het middelbaar, hij volgt Buso en zal waarschijnlijk kiezen voor tuinbouw. Hij is het liefst in de natuur zegt hij, "zo kan ik goed voor de natuur zorgen."

Lander tuinbouw 002

Laatst kwam hij thuis met een tamme kastanje, die kreeg natuurlijk een mooi plekje in onze tuin, al zullen we nog wel even geduld moeten hebben op de eerste vruchten.

O 029

O 030

Lander tuinbouw 003

Een ander talent van hem is piano, hij volgt nu bijna twee jaar les en nam begin deze maand deel aan een ontbijtconcert. En daar zit je dan, je zoon op het podium en zelf krijg je geen hap door je keel, gelukkig moest hij als eerste optreden en hadden we achteraf tijd genoeg om gezellig te ontbijten.

Lander pianoconcert 007

 

Lander pianoconcert 023

Wat ben ik fier op deze knappe vent ;-)

 


vanonderhetstof

Jumpsuit

De ochtenden verklappen het al, het koude weer schuilt nu echt wel achter het hoekje. 

Vaststelling, Saartje heeft iets lekker warm nodig voor smorgens mee naar school te gaan , iets wolligs .... 

En zoals het dan meestal gaat, start de internetzoektocht, gauw even googlen wat er te vinden is als snel vond ik van die prachtige wollen overalletjes.

Nadeel van al dat moois is de prijs :-( maar voordeel is dat we het natuurlijk ook zelf kunnen maken :-). 

Voor zulke projectjes werk ik toch het liefst met een patroon ( niet dat ik dat dan altijd nauwkeurig volg maar dan kan ik toch altijd ergens op terugvallen ) dus opnieuw effie een internetzoektocht en al snel kwam ik uit bij Pickles, ik besloot toch om het patroon aan te kopen, want de gratis versie was enkel mt 0 tot 4 maand, en daar zal ze vast niet meer in passen die meid van ons.

Variathlon 2012 024

Ooh ik voel het komen, tis weer breiweer :-)