Previous month:
oktober 2013
Next month:
december 2013

Geschenkenbeurs

Stap 2 van het stenenplan verloopt zoals gepland, heerlijk rustig tijdens de avonduren.  Het kan eigenlijk ook gemakkelijk tijdens de dag , het is een werkje wat je even oppakt en ook weer kan laten liggen.  Ik vind het heerlijk om te doen.  Moest ik niet zo iemand zijn die verschillende technieken leuk vind en van afwisseling houd, dan had ik mijn hobby wel gevonden denk ik ;-).  Maar voor nu geniet ik van het moment .

Stenen

Sommige van deze stenen zullen te koop zijn tijdens de geschenkenbeurs nu zondag.

Wees allen welkom

Geschenkenbeurs


Omhuld

Vandaag een extra lange dag thuis, de kinderen worden opgehaald en thuisgebracht.  Heerlijk om eens niet uit huis te moeten.  Saartje en ik hebben grootste plannen voor vandaag.

Uit het tuincentrum bracht ik enkele weken geleden wat zakken stenen mee.  Net iets minder leuk dan ze van het strand te kunnen nemen maar het had wel iets.  U moet weten dat ik verzot ben op stenen/keien/mineralen.  Ik was dus in mijn nopjes daar in het tuincentrum :-)

Ik kocht drie soorten pebbles ( ronde keien) een grote versie en twee kleinere.

Stenen 002

Mijn plan : de stenen omhullen.

Saartjes plan:  de stenen in en uitladen en  stenen verstoppen in elke zak die ze kan vinden ! maar haar leukste plan: "mama, pakken !"

Nieuw plan: voorbereidingen treffen en zoveel mogelijk klaarleggen en wanneer Saartje heerlijk in haar bedje ligt als een zot beginnen en niet stoppen tot ze weer wakker is. En ik kan u zeggen ze houdt van hazeslaapjes :-(.

Maar goed, tijdens haar hazeslaapje ging ik dus als een zot tekeer in de gootsteen, met water, zeep, een plastic zak .  Begint er al een belletje te rinkelen?

Stenen 001

Na 1u 15 min. hoor ik haar roepen.  Gelukkig maar want ik dacht dat mijn vingers ook vervilt waren. pfff

De stenen heb ik omhuld met wol en daarna vervilt. Dit is stap 1 van mijn plan, stap 2 zal verder plaats vinden tijdens de heerlijk rustige avonduren, een goed plan vind ik :-)

Wordt vervolgd.

edit:

link naar een beschrijving om stenen te vilten vinden jullie hier

 http://lilfishstudios.blogspot.be/2012/02/how-to-make-felted-stone.html


Statussen

Status verbouwing: wachtend op de ramen en dakisolatie

Verbouwingen 002

Verbouwingen 001

Status kapsalon: er wordt geschetst en gewerkt aan een wasbed en logo

Kapsalon 002

Status creativiteit: op een laag pitje

Sjaal
buiten deze sjaal is er nog niet veel gebeurd.  Maar daar gaat verandering in komen want vanaf volgende week hebben we weer een mamagroepje, gezellig samen zijn met elke week een creatieve activiteit, we starten volgende week met een transparant.

Status bloggen: op een zeeer laag pitje

Status vuile was: overvol

Was

Status Saartje: grootste deugniet van allemaal

Saartje 002
en smullen maar....

Status tuin: kippen willen het roer in eigen handen nemen

Kippenmeeting 004
Er vinden regelmatig kippenmeetings plaats om het hele plan te bekokstoven, ontsnappen uit het ren is hun dagelijks doel, tis zo erg dat we al geen moeite doen om ze terug in de ren te zetten. Er moeten dringend kippenmaatregelen getroffen worden.