Previous month:
juni 2014
Next month:
augustus 2014

Ze vliegen uit

De zes zesde klassers zetten een punt achter hun lagere school tijd.  Hier in ons gezin is Stijn nummer twee die de stap naar het middelbaar zet maar er is niet echt een gevoel van "been there, done that".  Het is en blijft een speciaal moment (en zo zal dat bij de volgende 2 ook zijn veronderstel ik).   Op de Steinerschool gat de juf in de lagere school mee met de kinderen.  De band die er gemaakt wordt tussen juf en kinderen is dan ook zeer groot en samen hebben ze heel wat watertjes doorzwommen.  Om deze bijzondere 6 jaren een mooi plekje te geven in de herinnering maakte ik samen met de zesde klassers een symbolisch kado voor hun juf.

Klas 6 afscheid 004

Stijn is er helemaal klaar voor !  De mama daarentegen zal nog wat spannende dagen tegenmoet gaan maar daarnaast is ze ook ontzettend fier en vol vertrouwen. 

Als ouder op de steinerschool maak je zelf ook deel uit van de school en gelukkig is die verbintenis voor mij nog niet afgelopen.  Linde mag nog enkele jaren blijven en Saartje begint volgend schooljaar aan haar schoolloopbaan.

Maar eerst is er vakantie, en gaan we onze eerste babam* avonturen maken :-)

 

*caravan