Previous month:
september 2014
Next month:
november 2014

Ziet u wat ik zie ....

Regen 003

Regen 001

REGEN...... REGEN .......REGEN......REGEN......REGEN.....REGEN

Joepie ! :-)

Keuken 001

Keuken 012

Ik zet overdag de kastjes in elkaar ( als je er één hebt gedaan kunt ge ze allemaal ;-) en 'savonds plaatst Jurgen ze in de keuken.   Als da geen teamwork is.  Gisterenavond kon ik al koken op de vernieuwe plek. De spaghetti smaakte net iets anders.... ah ja das een extra portie geluk en vreugde dat er mee inzit. 

Wij bouwen hier vlijtig verder.


Doosje gezocht ....

Waar o waar ligt mijn handwerkdoosje?  Iemand het gezien?  Tis een wit blikken pennendoosje met fijne bloemetjes op. 

Ne mens heeft dan twee muren vol kasten, alle handwerk en knutselmateriaal netjes gesorteerd en dan gebeurt dit.  %£*¨£%£+£%£*%+

Alles heb ik al afgezocht, mij kennende kan dat doosje overal en nergens staan, want als je in de zetel zit te haken en plots zijt je nodig in de badkamer of de keuken ,ja dan blijft da doosje dus gewoon in te zetel.  Daarna kan het wel voorvallen dat ik vergeet dat het doosje nog in de zetel staat en zo door omstandigheden en spelende kinderen onder de kussens terecht komt.  Maar deze keer dus niet .....onder de kussens ligt het niet :-(  Tweede probleem: tis nogal lang geleden dat ik het gebruikt heb en kan me niet meer herinneren waar ik toen zat  :-(

Boos zijn op jezelf helpt dan echt niet, een kaarsje branden: tot hier toe nog niets opgebracht. Maar op zo'n momenten ben ik ook wel dankbaar om wie ik ben.  Want zoals het doosje wel overal en nergens kan terechtkomen, kan het ook gebeuren dat de haaknaalden niet in het doosje worden weggelegd maar gewoon in de handwerkkast. Ah ja zo gaat dat soms.   En laat dat nu toch wel de vondst van de dag zijn.  Enkele houten haaknaalden die ik mooi in de kast had weggelegd.  Net de maat die ik nodig had. :-)

Dit mandalaprojectje spookte al enige tijd rond in mijn hoofd.

Mandala

Lucy van Attic 24  inspireerde me. Zij heeft zelf ook een mandalaontwerp op haar site staan.

Het ontwerp dat ik maak is starflower mandala

Mandala's hebben me altijd al aangesproken.  Jaren geleden maakte ik intuïtieve mandala's weliswaar niet met draad en naald maar met potlood op papier.  De meest fantastische dingen kwamen daar toen uit.  Eentje dat zeker bij zal blijven is toen ik zwanger was van Linde.  Toen tekende ik een boom met een zwangere vrouw erin.  Op dat moment voelde ik dat we een meisje zouden krijgen en dat we haar Linde moesten noemen. ( alleen moest ik Jurgen nog overtuigen want die wilde toen heel graag Lotte als het een meisje zou zijn)  Maar zoals jullie weten is dat helemaal goed gekomen :-)

Doopfeest linde 074

Allé en nu nog mijn blikken doosje vinden en dan is dit verhaal helemaal eind goed al goed :-)  ( Misshien toch maar efkes den Heilige Antonius aanspreken )