Previous month:
oktober 2014
Next month:
januari 2015

Rozenvrouw

Beurs 016

Wat ooit een plukje wol was werd deze rozenvrouw. U las het al in mijn vorige post, blijven focussen is erg belangrijk.  Ik ben erg blij met het resultaat. Ze zal nog even moeten wachten voor ze op de seizoentafel mag pronken want rozen bloeien pas in de zomer natuurlijk.

Beurs 007

Beurs 008

Wat niet tot op de beurs geraakte was dit boomstronkje waar ik een tekening in brandde.  Ik vond hem zelf zo mooi dat ik besloot hem zelf te kopen, hihi en op de kast te laten pronken.

 

 

Beurs 014

En nu die sint decoratie spullen uit de kast  gaan halen, want het aftellen is begonnen.  Wij gingen zaterdag kijken naar de ( plaatselijke) aankomst.  Voor Saartje echt geweldig, ze beleeft het dit jaar al helemaal mee.  Heerlijk om weer die verwondering te zien.


Focussen op het einddoel

Vilten 003

Bij het zien van deze foto vraagt u zich wellicht af wat dit wollige ding wel moet voorstellen. Bij het vilten is er maar 1 ding belangrijk, focussen op het einddoel.  Voor ogen blijven houden waar je naartoe wil, daarnaast zijn prikken en veel wol ook wel handig. ;-)

Zo maakte ik ooit eens een paardje voor een vriendinnetje van Linde.  Tijdens het prikken heb ik mezelf moeten blijven overtuigen dat ik een paard wilde en geen platgereden hond.  Maar blijven focussen zorgt voor een mooi eindresultaat

Paard

Toch wel een paardje he ;-)

Vilten 002

Hier is een bloemenvrouwtje in de maak, op de achtergrond staan al wat kabouters te kijken hoe het vrouwtje zal openbloeien.

En dan heb ik nog goed nieuws te vertellen.... kijk eens wie er terecht is ....

Vilten 004

Mijn handwerkdoosje !! Joepie, ik ben er altijd in blijven geloven en ja hoor gisteren kwam ie boven water. 

Vilten 005

Gelukkig want er gingen al verhalen rond dat het een teken zou zijn, dat ik niet meer zou moeten handwerken. Maar daar is geen sprake van hoor ! :-)