Previous month:
januari 2015
Next month:
maart 2015

WOL LOL

Net genezen van de griep, nog wat slapjes en kuchend in huis rond lopen.  Vakantie, dus alle kinderen thuis.  Geen zin om alweer heel het huishouden op te nemen.  Dus ik vind het een goei moment om al mijn wol eens onder handen te nemen.  Ik begin met alle wol uit te halen, alle dozen en zakken die zich de laatste maanden in de hoekkast hebben gesetteld.  Ik begin alvast met alles in dozen te steken.  Ik stel vast dat de lage doorzichtige dozen van ikea het meest doeltreffend zijn, maar ontdek snel dat ik daar veel te weinig van heb.   Tijd voor eerste hulplijn...... Schat waar zit jij nu?   Ah daar, dan kun je wel even langs de Ikea passeren?  En wonder boven wonder krijg ik na 30 min een sms, dozen onderweg met prive koerier !! 

Smiddags ligt al die wol nog steeds te wachten en komt onverwachts een tweede hulplijn binnenwaaien .  Zij heeft het coole idee om die wol op kleur te sorteren,da ga kei schoon zijn in die kast.  En omdat vriendinnen altijd kei goei idee├źn hebben gingen we ervoor .

P1130302
 

P1130303

Na de eerste kleurselectie blijkt al snel dat we enkele kleuren moeten ontdubbelen, zo werd er licht en donkergroen ,licht en donker blauw, licht en donker roze en zo verder. 

En kijk eens hoe schoon da is in die kast ....

P1130305