Previous month:
februari 2015
Next month:
april 2015

Gezellig hé !

Gezellig hé althans, wij vinden dit al heel gezellig, misschien lijkt het nog op niet veel maar dit noem ik toch al een salon.  Met plek voor iedereen, kacheltje erbij en ne goeie film, meer moet da niet zijn !

P1130350

P1130361

De oorspronkelijke plannen van de architect waren anders. Het salon zou in de achterste ruimte komen en hier de creatieve ruimte.  Maar we konden ons er niet echt mee verbinden, een jaar hebben we het salon daar gehad maar we kregen het niet zo gezellig als we in gedachten hadden,  plus daarbij zaten we niet bij onze kachel !!  Dus dachten we even out of the box en kwamen we met zotte plannen op de proppen.  Want dat wilde zeggen dat alle creakasten moesten verzet worden.  En dan vertel ik nog niet dat we ze twee keer hebben moeten in en uitladen in één week tijd hé.  ( omdat de osb vloer er nog onder moest, oeps niet aan gedacht)  gelukkig zijn we zulke dingen snel vergeten als we het mooie resultaat zien.  Dat is een beetje zoals bevallen, da vergeet je ook tot die eerste wee en denkt je weer, dju ja.  De kasten zullen nog 1 keer verplaatst moeten worden om te lemen in de grote vakantie.  Dat brengt het totaal op 4.  Das dan een schoon evenwicht he, 4 keer bevallen en 4 keer creakasten verzet.  Ok daar kan ik mee leven . Nee nee, je moet nie panikeren, zot zijn doe gene zeer :-) bevallen daarentegen ;-)

Maar kom nog wat fotookes hé van ons gezellig salon :-)

P1130359

P1130353

En... gezellig toch hé ! 

De crearuimte komt nu ook veel beter tot zijn recht en wordt door ons allen gebruikt, computeren, studeren, huiswerk, tekenen en Jurgen heeft wilde plannen voor een topbiljart.  Ja even een verhoog plaatsen brengt wel wat met zich mee.

Allee kga nog wat genieten van ons salon hé :-)

 


Indien jullie zouden denken dat wij ondertussen al in een afgewerkt huis leven.  Neem ik jullie graag even mee.  De grote werken zijn gelukkig van deze zomer achter de rug maar de afwerking vraagt eens zo veel tijd. En laat dat nu net iets zijn waar we nooit teveel van hebben.

Met afwerking bedoel ik , parket leggen en lemen.  Deze zaken staan op het programma voor komende zomer. Tot die tijd blijven we wel bezig.  Zo begon Jurgen vorige maand aan de ventilatie en zijn we dit weekend gestart aan ons zitverhoog. 

P1130320

P1130319

Kheb zelfs geen moeite gedaan om alles wat proper te leggen voor de foto.  Dit is eentje uit het leven zoals het is, met opgefrommelde dekens in de zetel en rondslingerende sokken, schoenen en tv bakskes :-)

Wij vieren volgend weekend een jarige hier in huis, den deadline is voelbaar ;-)