Previous month:
oktober 2015
Next month:
februari 2016

Stand van zaken

Wat met mijn blog? ............  stilletjes links laten liggen en hopen dat de kabouters er iets mee zullen doen,....... Noppes dat macheert nie,  of misschien hebben die geen internetverbinding, da kan ook natuurlijk... Dju dan blijft het toch mijn zorg ...  Zo voelt het wel de laatste maanden, mijn zorg... terwijl het juist mijn plezier zou moeten zijn, toch !

Zoals ie er nu bijstaat kan het in elk geval niet verder, tis hier nogal stil om niet te zeggen akelig stil, ja doodstil ...

Want zeg nu zelf een blog waar niets op gepost wordt ,leest/volgt toch niemand.  Ach dan doe ik toch gewoon verder voor mezelf, voor ons, om later nog eens terug te lezen.......... Nee dat is het ook niet helemaal dat stimuleert niet genoeg ..  

De realiteit is dat ik een vrouw ben die houdt van een (gedimde) spotlight, van interactie en ik hou ervan om mensen te inspireren.  Het één hangt duidelijk vast aan het ander, dus zonder blogpost geen interactie... Daar was ik al snel achter... ;-)

De laatste jaren is mijn leven serieus veranderd, in de positieve zin natuurlijk.  De tijd die ik vroeger had voor een blogpost te schrijven is nu serieus ingekrimpt, wat geen excuus is uiteraard.   Ik ben nu geen thuisblijfmama meer die een sociale connectie wilde met gelijkgestemden.  Nu ben ik de trotse eigenaar van een eigen zaak, die stilaan begint te bloeien en waar ik ontzettend veel verbondenheid en voldoening kan uithalen.  Mijn creativiteit heeft een andere gedaante gekregen, wat goed is maar niet meer zo uitnodigt voor een blogpost.  Niets zegt dat mijn blog niet mag veranderen, want dat doet mijn leven ook , veranderen, evolueren... Dus misschien moet ik mij van mijn jarenlange blogpatroon distantiëren en met open blik kijken.  Daarnaast blijven de mooie ,simpele dingen in mijn leven bestaan en die kwamen meer op de voorgrond toen ik intenser met mijn blog bezig was, ik was er wakkerder voor en dat mis ik wel.

Toch spookte al meerdere keren de woorden "ik stop er gewoon mee" door mijn hoofd.  En telkens wanneer dit gebeurde, kwam er iemand op mijn pad, rechtstreeks of via mail die me met andere ogen deed kijken, die vertelde wat hij of zij vond op mijn blog en hoe het hen inspireerde, of hoe leuk ze mijn teksten vinden die zo luchtig en met humor geschreven zijn.  Wel ik kan u rustig zeggen dat dit iets doet met mij. Dat zijn vonkjes die het grote vuur terug willen doen oplaaien.

Daarnaast heb ik nog een ander blog-zorg-puntje.  Typepad is fantastisch en super gebruiksvriendelijk maar kost me maandelijks ook geld.  Ik hoorde al van verschillende mensen veel lof over wordpress. Dus overweeg ik een overstap maar dan moet natuurlijk heel mijn archief ( zo'n tien jaar blog) mee verhuizen en laat dat nu net iets zijn waar ik niets van ken en ook niet zomaar aan wil beginnen zonder kennis van zaken. ( veel te grote verantwoordelijkheid).  Ik overweeg dus deze overstap maar zoek iemand met blog-verhuis-ervaring die deze taak op zich wil nemen. Moest je iemand kennen of ben jij gewoon die persoon, dan mag je me altijd contacteren via mail :-)

Om of te sluiten nog wat fotookes natuurlijk want van al da lezen word ne mens moe, dus kijk en geniet mee van onze mooie momenten.

  P1140103 P1140106

 

 

 

 

 

 

IMG_0675 P1140121

 

 

 

 

 

 

IMG_0649 IMG_0680

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0686 IMG_0688

 

 

 

 

 

 

IMG_0697