Previous month:
maart 2016
Next month:
mei 2016

Bloesemtijd

Dat is een titel die ik de afgelopen jaren al herhaaldelijk getypt hebt, voel ik nu, maar het blijft een prachtig schouwspel ieder jaar opnieuw.  Ik laat me er dan ook graag door verwonderen.

En zo gebeurt het dat ik gewoon op een gewone werkdag een mailtje aankrijg met als titel.... "speciaal gestopt voor u !"  Ja dan vraagt ge u wel af wat er in da mailtje staat.... awel voor deze ene keer moogt je eens meekijken met mijne mail.

IMG_20160422_150804

Toch prachtig hé....

het mailtje kwam dus van mijn schatteke , die tijdens zijn werkdag langs deze bloemenlaan passeerde en speciaal voor mij stopte om er een foto van te trekken.   Toch lief hé.  En ook leuk om te weten dat hij zelf ook even stilstond bij dit moment, twee keer kado :-)

In onze tuin doen de bloesems het ook goed.

P1000562

 


Kadootjes

Wat is het toch leuk om kadootjes uit te delen. Daar word ik echt gelukkig van.  En jullie ook, dat is leuk om te horen. 

Van enkele mensen heb ik nog geen reactie teruggekregen of ze graag een postkaartenset ontvangen. ( pascalle? ) En aan Christina zou ik graag willen  vragen om haar adres even door te mailen, indien ze graag postkaarten ontvangt want ik kan je niet bereiken via de mail in je reactie, ik krijg telkens een foutmelding.  Marlies, stuur je mij ook nog even je adres door via mail. bedankt

Naast de postkaarten deelde ik nog andere kadootjes uit deze week.  Eentje voor een schattig lief klein meisje in onze straat.

P1000498

Ik brandde de tekst en tekening van het geboortekaartje over op een mooie houten schijf.  De kleinere schijfjes zijn om de voorraad kadootjes weer wat aan te vullen.  Altijd handig om dat bij de hand te hebben. 

Nu werd ik deze week zelf ook verwend met kadootjes, en ja daar word ik ook gelukkig van hihihi :-). Ik werd overspoeld met leuke reacties en felicitaties voor mijn blog.  Dank jullie wel.

Het had geen stoppen blijkbaar dei kadootjes want maandag kreeg ik nog een kado, als ruil voor wat bevruchte eieren die ondertussen al kippetjes geworden zijn.... zou ik wat boomschijven krijgen.  Bij gelegenheid zou ik ze kunnen oppikken.  Nu maandag moest ik in de buurt zijn met de auto en kon ik ze gaan ophalen :-)  woow wat een kado .

P1000499

Vooral die twee rechtse zijn joekels van boomschijven.  De dunne schijven zou ik graag tegen onze terrasmuur hangen, hopelijk zijn ze daar niet te dik voor.  en van de andere kunnen we misschien een insectenhotel maken  of een leuk tafeltje......

Op dinsdagavond kregen we nog een kado, met luid geroep van de jongens die buiten aan het sjotten waren, werden we naar buiten geroepen en het was een oogverblindend kado, zo mooi.... kijkt u even mee

P1000487

Ons huis volledig omhult door de regenboog.   Natuurkadootjes zijn altijd bijzonder en een tikkeltje magisch.

 

 

 

 

 

 

 

 


Vandaag :: 11 april 2016

Joepie vandaag de langverwachte dag, ik dacht zo, laat ik dit nieuws even persoonlijk aan jullie vertellen.  In volle ochtendglorie en net uit de douche  :-) .  Hopelijk lezen jullie hierna nog altijd mee hihihihi

Ik heb na deze opname wel bedacht dat het opnemen van een video niet zo evident is en erg zenuwslopend, dus ja geef mij maar mijn blogteksten, dan kan ik rustig nadenken over wat ik zeggen wil.

Maar dit geheel terzijde want we vieren dus feest vandaag, groot feest en daar horen jullie natuurlijk ook bij.  Zoals ik al vertelde in het filmpje ga ik kadootjes uitdelen, voor jullie allemaal !!!  Ik maakte voor jullie deze  'mama ilse postkaarten'. 

Laat een reactie achter hier of via facebook en ik neem verder contact met je op.

Oh ja ,geef wel even je voorkeur door, er is keuze uit 2 sets, een bloemenset of een handwerkset.

P1000479

P1000484

 De postkaarten staan te popelen om uit te vliegen..... tot snel

 en dit was die eerste blogpost 10 jaar geleden .....

 

 

 

 


Zon brengt ons naar buiten

Vorig weekend was het zomergevoel daar, we konden er niet aan weerstaan, we openden officieel het barbecueseizoen :-) Heerlijk met vrienden rond het vuur.

De zon doet alles kriebelen....

P1000439

Ook onze poes Spike kon er niet aan weerstaan en zocht een heerlijk plekje in onze moestuin

P1000442

Tussen het luieren door deed ik nog wat tuinwerk , wat moestuin en kippenren reorganisatie.

P1000447

P1000455

en die poes die heeft er daar erg naar haar zin.

P1000450

Als afsluiter van deze zomerdag kreeg ik nog een boeketje bloemen van Saartje, niet zomaar gewoon bloemen , de meest bijzondere van de hele wereld, " mama dit zijn bloemetjes met lippenstift, speciaal voor jou " !  ( het rode randje )

P1000462

Dan smelt mijn moederhart.