Vandaag :: 11 april 2016
Bloesemtijd

Kadootjes

Wat is het toch leuk om kadootjes uit te delen. Daar word ik echt gelukkig van.  En jullie ook, dat is leuk om te horen. 

Van enkele mensen heb ik nog geen reactie teruggekregen of ze graag een postkaartenset ontvangen. ( pascalle? ) En aan Christina zou ik graag willen  vragen om haar adres even door te mailen, indien ze graag postkaarten ontvangt want ik kan je niet bereiken via de mail in je reactie, ik krijg telkens een foutmelding.  Marlies, stuur je mij ook nog even je adres door via mail. bedankt

Naast de postkaarten deelde ik nog andere kadootjes uit deze week.  Eentje voor een schattig lief klein meisje in onze straat.

P1000498

Ik brandde de tekst en tekening van het geboortekaartje over op een mooie houten schijf.  De kleinere schijfjes zijn om de voorraad kadootjes weer wat aan te vullen.  Altijd handig om dat bij de hand te hebben. 

Nu werd ik deze week zelf ook verwend met kadootjes, en ja daar word ik ook gelukkig van hihihi :-). Ik werd overspoeld met leuke reacties en felicitaties voor mijn blog.  Dank jullie wel.

Het had geen stoppen blijkbaar dei kadootjes want maandag kreeg ik nog een kado, als ruil voor wat bevruchte eieren die ondertussen al kippetjes geworden zijn.... zou ik wat boomschijven krijgen.  Bij gelegenheid zou ik ze kunnen oppikken.  Nu maandag moest ik in de buurt zijn met de auto en kon ik ze gaan ophalen :-)  woow wat een kado .

P1000499

Vooral die twee rechtse zijn joekels van boomschijven.  De dunne schijven zou ik graag tegen onze terrasmuur hangen, hopelijk zijn ze daar niet te dik voor.  en van de andere kunnen we misschien een insectenhotel maken  of een leuk tafeltje......

Op dinsdagavond kregen we nog een kado, met luid geroep van de jongens die buiten aan het sjotten waren, werden we naar buiten geroepen en het was een oogverblindend kado, zo mooi.... kijkt u even mee

P1000487

Ons huis volledig omhult door de regenboog.   Natuurkadootjes zijn altijd bijzonder en een tikkeltje magisch.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

gea

Ik ben ook blij met mijn bloemen kaarten!!!!
Heel hartelijk bedankt, op naar de volgende 20 jaar

Sarah

Wat een prachtige regenboog! Heerlijk dat de jongens je kwamen roepen. Hier wordt er ook graag gebrand, het is een leuk werkje. Linde is nu druk bezig met branden voor haar jaarwerk...niet op een boomstamschijf, dat houden we voor een keer een ander jaarwerk :)

Kathleen

Heeerlijk he zo van die spontane, lievecen échte cadeautjes! Wat kan je daar blij van wofden! Geniet héél hard van die mooie, kleine lieve dingen!
Warme groet
Kathleen

Mariken

Lieve Ilse,

Ik heb de kaartjes ontvangen en vind ze heel mooi! Hartelijk bedankt!

Ze staan nu mooi te pronken op mijn tafel.

Veel warme groeten aan jou en je gezin.

XX Mariken

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.