effie een cake blogje
Deuren ....

Terrasjesweer.....?

....... teutenjeraar...... parapluweer is het ja, nondedju.  

Nu heeft ne mens eindelijk eens een fatsoendelijk terras, en krijgen we niks anders dan regen.   Maar ja kmag nie klagen en zagen zeker....  Helpen doet het alvast nie, da klagen, want ook vandaag blijft de zon weg. 

Ons terras

P1000849

inclusief kruidentuintje :-)

P1000848

schoon hé.

als ik vanuit de tuin naar het huis wandel zie ik dat waar ik al jaren van droom, ons droomhuis, waar we al die jaren al aan gewerkt hebben, dat kwam plots bij mij binnen, en dat enkel door het leggen van een terras.  ooh ik ben zo gelukkig met ons terras.  Nu nog wat zon en het eerste terrasfeestje is een feit :-)

 

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Martine Du Caju

Toch liever dit weer dan met "les pieds dans l'eau", zoals in Parijs. Het zal wel beter worden binnenkort, na regen komt zonneschijn. Je kan ook op je terras zitten met een dikke trui aan hè...

Sarah

Superschoon! Wij dromen nog van een terras...ik doe ideetjes bij je op. Leuk dat het zo doorloopt. En dan dat kruidentuintje...denk er een zon bij en je zit in zuid Frankrijk!

Mariken

Het terras ziet er mooi uit, geniet ze!

Annemarie

Wauw, zo'n terras maakt je huis echt af! En wat handig, je kruidentuintje lekker dichtbij voor als je aan het koken bent. Top!

nele

eindelijk een fatsoenlijk terras
wanneer komt de dag dat ik dat zal kunnen zeggen :):):)
geniet ervan, 't ziet er uitnodigend uit ...
Nele

Pascalle

Van zo'n terras droom ik ook! Heel mooi!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.