Previous month:
oktober 2016

Iets loslaten.... het is voor mij een heuse beproeving.  Ik voelde het al een hele tijd maar wilde en kon er niet aan toegeven.  met als gevolg dat deze blog stilaan meer en meer achterwege geschoven werd tot ie helemaal in een hoekje zat, verdrongen en verstopt......  maar hij bleef maar aan mij trekken en vragen om een beslissing te nemen.  Tot voor kort kon ik het niet loslaten en nu ik hier zit te typen voel ik opnieuw de krop in mijn keel komen. 

Hoe moeilijk het ook voelt , het is wel de juiste beslissing.

Het is een hoofdstuk in mijn leven dat afgesloten wordt, mijn bloghoofdstuk is teneinde.   Tijdens mijn jaren als thuisblijfmama was dat mijn verbinding met gelijkgestemde, mijn oplaadpunt als het een mindere dag was, het hielp me te kijken naar de mooie kleine momenten, ik genoot van jullie reacties en interacties.  Ik werd geïnspireerd en inspireerde jullie op mijn beurt.

10 fantastische blogjaren vol mooie herinneringen die ik in een boekvorm zal omtoveren (via into real pages.)

Wat 2017 me nog allemaal zal brengen is nog een raadsel, wat ik mezelf wil schenken dit jaar is eerlijkheid en liefde voor mezelf, eerlijk naar mezelf toe, hoe ik me voel en hoe ik daar mee om ga, op een liefdevolle en milde manier.. en met dat schepje mildheid wil ik mijn leven verder vieren.  In de zomer zal ik mijn 40 ste verjaardag vieren en vieren we onze 20ste huwelijksverjaardag  :-) .  Ik stap verder in verbinding met mezelf en in verbinding met anderen want een leven zonder verbinding zou ik me niet kunnen voorstellen.....  het voelt bijna alsof ik een upgrade gekregen heb, want sinds enkele jaren mag ik elke dag verbinding maken met mijn klanten.  Dans ik met prachtige mensen tijdens mijn wekelijkse biodanzales en maak ik verbinding met mezelf en mijn diepste creativiteit via Vedic art *.  Daar ben ik zo dankbaar voor... 

met deze dankbaarheid stap ik nu verder op mijn levenspad en neem afscheid van mijn blog....  

Ik dank jullie allen uit het diepst van mijn hart voor deze wonderlijke verbinding die ik mocht ervaren.  

Ik stuur jullie allen veel liefde, Licht en kleur.

dikke knuffel

Ilse

20150518044500448

*Vedic Art is een schildermethode die onlangs in mijn leven kwam, bijna als een bliksemflits , zo snel en het verlichte me helemaal en bracht passie naar boven.  passie voor het leven, voor de verwondering, speelsheid.  

“Vedic Art leert je niet hoe je moet schilderen.
Vedic Art is een methode die je helpt te herinneren hoe je schildert.”
Curt Källman

meer info vind je hier

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren