Vanaf nu te verkrijgen

Teacup 027

Klik op de foto's voor een pop up versie

  Teacup 029

Teacup 040

U bent uiteraard benieuwd welke projecten er allemaal in het boek staan. Ik geef jullie met plezier een kleine rondleiding.

Teacup 028

Teacup 030

Teacup 031

Teacup 032

Teacup 033

Teacup 034

Teacup 035

Teacup 036

Teacup 037

Teacup 039

Teacup 038

En zo gaat het maar door en door in totaal 19 projecten met meer dan 20 patronen voor de prijs van 20 euro.(excl verzendkosten)

U kan uw exemplaar bestellen via teacup [at] live [dot] be

 

 


Teacup BOEK Van Hand tot Hand

Teacup 020

Namens de Teacup presenteer ik jullie:

Teacup 021

Ons eerste boekje VAN HAND TOT HAND ~ speelgoed ~

Het begon september 2009 met een briefje op het prikbord van de school. Een warme uitnodiging voor een gezellig samenzijn bij een kopje thee op dinsdagochtend. En met enkele mama's kwamen er regelmatig samen om handwerk te doen, te praten en gewoon , om samen te zijn.  Nu ruim een jaar later zijn er mooie zaken gegroeid. Er kwamen enkele mama's bij en ook enkele baby's. Naast de theepot staat ondertussen ook een koffiepot. Het is een plek geworden waar we ons kunnen opladen als mama en vrouw. En we smeden plannen.  Doordat er veel plezier wordt beleefd aan het maken van speelgoed voor onze kinderen ontstond het idee om dit met anderen te delen. Met dit boekje zijn we tot een andere manier van uitwisselen gekomen. We hopen dat je er evenveel plezier aan beleeft als wij en ... laat het gaan van hand tot hand!

Zoals je kan lezen gaat het boekje over speelgoed, speelgoed dat je zelf kan maken voor je kinderen, kleinkinderen, neven of nichtjes, buurkinderen, vriendjes,.....

Het boekje bevat 19 projecten met voor ieder wat wils voor de handwerk freeken maar ook voor de net beginnende en zoekende creativeling, zelfs de kinderen zelf kunnen er projecten uit maken.

Met een hart vol liefde en een paar handen kan je mooie dingen verwezelijken, het enige wat je dan nog nodig hebt, is het boekje ;-)

Vanaf maandag 22 november is het boekje online te verkrijgen via mijn blog. U krijgt morgen alle verdere gegevens met nog wat extra foto's van de inhoud.

Tot morgen.